esmaspäev, 6. august 2012

VÄRVID.

Heledad ja pastelsed värvid suurendavad optiliselt. Punane, kollane ja sinine väiksendavad. Oma kodus kasutada värve, mida kõige enam armastad. Üks värv põhivärviks ja teine vaiba ja sisustuse jaoks.

PUNANE- tugevaim värv üldse. Õnne ja hüvangu värv. Punane on inspireeriv, erutav ja dünaamiline. Punast võiks kasutada söögitoas, peo-ja mänguruumides, kuid mitte magamistoas.
ORANŽ- suhtlev, seltskondlik värv. Seostub entusiasmi ja optimismiga. Sobib ruumidesse kus on vaja ergutada-õppimisruumidesse, koridori.
KOLLANE- päikesevärv. Reibas, stimuleeriv ja meeleolu parandav. Sobib õppimisruumidesse, perekondlikesse ruumidesse.
ROHELINE- looduse värv. Tekitab rahu, harmooniat ja hingelist tasakaalu. Parandab hingehaavu ja võtab pinged maha. Sobib lõõgastumis ja magamistubadesse, aga mitte kabinetti.
SININE- taevalaotuse värv. Sinine on rahulik,, mõtlik, kahandab põletikku ja soodustab und, vähendab pingetja stressi. Võiks kasutada tööruumides ja vannitoas.
LILLA- virgutab vaimsust, loovust, ja idealismi, inspireeriv ja unistama panev. Sobib kabinetti. Tumedam lilla magamistuppa ja elutuppa.
KULDNE- positiivne, optimistlik ja väärikas. Usutakse, et tõmbab ligi raha ja austust ja kuulsust.
VALGE- puhtus ja süütus. Valge vajab tasakaalustamist mõne teise värvi poolt.
HALL- harmoonia ja kompromissi värv, kuid ka nukruse ja masenduse värv.
MUST- öö värv. Peab kasutama säästlikult, et ei tekitaks sünget tunnet. Ei tohi kasutada lastetoas, söögitoas, väravatel, ustel, ja seintel.




VOT NII!!! KÕIK KODU VÄRVIMA JA TAPEETIMA =)


VÄRVITERAAPIA

Feng Shui mõju saab võimendada ka riiete värviga.
Suhlemine, karjäär- must, tumesinine (VESI).
Uute projektide edukaks alustamiseks- roheline (PUU).
Saada tähelepanu, tunda end õnnelikuna, tugeva ja enesekindlana- punane (TULI).
Loovus- valge (METALL).
Romantika- roosa.
Pruun annab tunde, et jalad on kindlalt maas (MAA).
Tähtis töövestlus või kohtumine- punane (see mõjub vaid juhul kui end punases kindlalt tunned). Kui ennast punastes riietes hästi ei tunne, siis kandke väikest punast asja:
*kantke punast pesu
*punaseid kingi
*punast käekotti*ehteid, kellarihma
*vööd või lipsu
*rätikut

Kui panete musta kostüümi ja punased lisandid,, siis VESI kustutab TULE. Pange sinna alla roheline särk/pluus, et luua tsükkel VESI-PUU-TULI.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar