esmaspäev, 6. august 2012

ÕNNESÜMBOLID.

HOBUSERAUD- kaitseb kodu ja inimesi "kurja silma" eest.
HOBUSED- Rikkuse jumala juhitud valge võidusõiduhobune toob heaolu. Üksik must hobune on võiduhobune.
Paaniliselt kappavad hobused toovad ääretut hirmu ja õnnetusi. Tööhobused tähistavad tunnustuseta tööd, neid ei tohi kodus välja panna.
Hobuseid tuleks panna kas üksi või 8-kesi koos. Neid ei tohi kunagi panna välja 5 või 4-kesi.
ÕNNEMÜNT- kull ülespidi leitud münt toob rahakoti vahel rikkust ja head õnne. Hiina münte kasutada kõikjal (ka majja tuleva tee all, uksemati all).
TIIGER- Hiina õnnesümbol,, kes kaitseb ohtude eest.
PISIKE BAMBUSE TAIM- Feng Shui järgi toob õnne, aga peab olema kingitud, mitte ise ostetud.


KILPKONN- Feng Shui õnne ja edukuse sümbol. Nad kaitsevad kodu ja toovad rikkust ja küllust (karjääri sektorisse). Parim on üksik kilpkonn veeanumas (magamistoas ei ole veetalismanid lubatud, sest lõhuvad romantikat). Draakoni peaga kuldne kilpkonn on veelgi võimsam kaitsekujuke.
KULDKALA- toob suures koguses õnne ja rikkust (jõukuse ja karjääri tsooni.)
HAI HAMMAS- kaitseb "kurja silma" eest, hoolitseb kandja eest tuues talle tervist, õnne ja jõukust.
RIST- hoiab saatanat eemal ja kaitseb kurja eest.
LEPATRIINU- sinule maanduv, toob õnne ja edu- tapmine toob sama koguse ebaõnne.
TAMMETÕRU- kannatlikkuse sümbol. Kaasas kandmine toob õnne. Aknalaual hoiab kodu välgu eest.
DELFIINID- sümboliseerivad mängulisust, vallatust, üleloomulikkust, õrnust, leebust,, üksmeelsust, intellikentsust, rahulolu, sõprust, elluärkamist, heldust, jõudu, võimu, võimeid.

NAEREV BUDDHA- edukuse ja õnne sümbol. Buddha kõhu silitamine toob õnne. Kui kodus asetad Budhavastu ust või mujale nähtavasse kohta, siis toob ta selle elanikele head õnne ja rikkust.
LEHVIK- muudab negatiivse energia positiivseks.

MÜNDIGA KOLMEJALGNE KONN- suure õnne ja finantsedu sümbol. Paiguta välisukse ette, nii et jääks mulje, et ta hüppab tuppa. Konn kardab kõrgust, nii et panna madalale.
ELEVANT- tõmbab õnne ligi. Soovitatakse panna aknalauale,, siis hakkab tänavalt õnne majja tooma. Heaks sümboliks peetakse ülestõstetud londiga elevanti.
DRAAKON- on tugev kodukaitsja ja rikkuse hoidja. Kõige võimsam on ta vee ja veekujundi või akvaariumi äärde asetades. Kuldse draakoni kuju, millel on pärl peal, on kõige parem. Ärge pange draakonit tule lähedale, kööki, magamistuppa või põrandale.
LÕVI- neutraliseerib väljaspoolt tulevate negatiivsete energiate mõju. Pannakse välisukse ette või aknale, kust paistab tee, torud, tänavalatern, suur üksik puu jm. Kui ruumis on purustava energiaga koht, siis panna sinna.
Lõvid võivad olla üsna ohtlikud naabritele, seega oleks parem kasutada Chi Line või Fu koeri. Ärge pange lõvisid kunagi väravapostide otsa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar