neljapäev, 23. august 2012

Vahekokkuvõte!

Olen juba 2 kuud feng shuiga tegelenud...tasapisi, mis siis muutunud on.

Mees sai 500€ suurema palga kui me algselt arvutasime. Mitte, et oleks olnud mingi preemia või midagi, vaid lihtsalt oli soodne teha rohkem tööd ja kõik võimaldas suurema palga teenimist.
Kuid sama kiirelt kui see tuli, sama kiirelt sai see ka otsa. Järeldus- kuskil on mingi leke, et me ei suuda raha säästa. Saan aru, et meil oli igasuguseid võlgasid kogunenud ja me klaarisime neid, aga ülejäänu libises ka kergelt käest. Pean seda jälgima hakkama nii oma mõtedes kui ka tegudes.

Ükspäev oli elekter ära ja elektrikud lõikasid elektrit parandades internetijuhtme läbi. See oli supper- elektrita pidin lastele tegevust leidma ja nii saime koos rohkem aega veeta =) ja pea nädal ilma internetita soodustas suurpuhastust =) Positiivne oli ka see, et net tuli terve nädal varem kui algselt lubatud =)

Suhelnud olen ka päris palju. Nii nendega, kellega tihti kohtun kui ka selliste inimestega, keda kohtan 5 aasta jooksul korra.

Reisisime ka- käisin Tallinnas mehel laeva vastas, väike Meremuuseumi ring ja siis eksisime ära ning sattusime Pärnu asemel Keilasse =) Seal elab mu tädi ja siis külastasime teda. Ei tea kuidas see küll juhtus, aga see oli igatahes hea feng shui :D Lisaks sellele, et nägime minu tädi, sattusime "Rõõmukaubamajas" kokku mehe vennaga, kes elab tegelikult Viljandi ja Tartu vahel.

Lapsed lähevad peagi taas lasteaeda- poja esimest aastat, aga puudu olid veel sokid, sukad ja pojale pidžaama. Õnne kombel sattusime "Maximasse" just siis kui seal oli lasteriietele 40% allahindlus :D Kõik vajalik käes ühekorraga ja ülisoodsalt.

Tervis- lapsed olid paar päeva sellised väheke nohused, aga terved vähem kui nädalaga. Mul valutas tarkusehammas, võtsin enne magama minemist tableti, hommikuks ok. Päev hiljem hakkas pea valutama..terve päev valutas ja tabletid ei aidanud. Tõstsin tahulise kristallkuuli KESKUSEST TERVISE alale ja hommikuks oli kõik möödas. Väikemees astus klaasikillule ja palju verd tuli. Tundus, et saime killu august kätte, aga tegelikult ei saanud. Haav kasvas hommikuks kinni ja laps oli tavaline, aga väljas oli vihmane ja poisi jalad said märjaks, sellega seoses tuli haav uuesti lahti ja klaasikilt tuli nähtavale. Kõik läks minu lohakusest hoolimata ikkagi hästi.


Meil läheb paremini kui kunagi varem =D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar