teisipäev, 7. august 2012

Tulemused

Räägime vahepeal tulemustest ka, et mis siis minu elus nüüd juhtuma on hakanud, pärast seda kui hakkasin tõstma oma asju ukse järgi.
Suhted läksid nõrgemaks. Isegi sõbranna, kes elab samal tänaval, pole 2 nädalat külas käinud. Hakkasin ise siis aktiivsemalt suhtlema =) Käisime katsikul ja tuttavatel külas.
Lapsed jäid mõlemad haigeks.
Üks lastest käis kõrvaarsti juures kontrollis ja tulemus jäi lahtiseks, sest arst oli nõutu. Nagu paistab kõik korras, aga aparaat väidab, et ei ole nii korras midagi. Kahju, et kõik 100% korras polnud, aga tore on, et nüüd on põhjust Tartusse sõita.
Rahadega on päris tuksis- mehe palgapäev on lepingu järgi 5-ndal, nüüd juba 7, aga palka pole veel üle tulnud. Lubati homseks, eks näis. Oleksin homseni kenasti toime tulnud kui pank poleks otsustanud 10-da asemel 5-dal krediitkaardi summa võtta (pühapäeva hommikul!!!!). Homme lähen klaarima (kui mees ikka saab homme palka). Ema aitas hädast välja ja kandis 10€. Vaatasin arve kenasti üle jah 10€..läksin poodi (50m) ja ennäe 9€ arvele ei jätku piisavalt raha. Läksin koju kontrollima, et mis siis nüüd lahti- "Naisteleht" otsustas ka enne 10-dat raha ära võtta (õnneks vaid 2€). Sain ikka piima ja kartult osta =).
Reisimas käisime küll (kui seda nii ikka nimetada saab)- tuttavatel külas 50km eemal.
Karjääri on raske teha kui kodune oled =) Mainet ei tea- lehte pole igatahes sattunud ;)
Mehel läheb hästi =) Ta sai Soome hea töö, kõik kenasti ametlik, parema palgaga kui eelmine koht, ülemused normaalsed, töökaaslased toredad. Kõik paberid sai ka viperusteta korda.
AGA mu ema sattus küll ajalehte....ta hakkas umbes 3 nädala eest oma elamist feng shui järgi sättima. Tema suhte tsoon on sellises alas kus remont oli pooleli ja seisi (pime, kõle, niiske nurgake) ja maine on seal kõrval. Ema märkis oma kodu keskuse kellukestega (tal avatud köök ja elutuba) Siis ostsid nad suhte tsooni ehitusmaterjali ära ja 2 päeva hiljem oli ema lehes. Sellega seoses suhtles paljude inimestega. Lehes ei olnud küll tema nime ja fotot, aga jutt käis temaga seotud sündmusest (rõõmsast sündmusest).

Otsisin, et mis võiks olla põhjus, et meil ikka mõned asjad nihu kisuvad. Eks ikka see esik. Stange peal olevad riided takistavad energia vaba sissepääsu. Välisuks ja selle ümbrus on ka kehvas seisus- puhas, aga vajab remonti. Olen ise väliskoridori puhtusel silma peal hakanud hoidma. Välisukse juures on kena lilleampel...hoolitsen selle eest ka, sest selle sinna pannud isik, seda ei tee. Esimesel võimalusel ostan sinna ka tuulekella ja kodu keskusesse ka midagi...võibolla tahkudega kristalli.


KUIDAS TEIL LÄHEB?

2 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Just =) Ma tegin ka kõik korda, aga ikka jääb miskit (äkki läheb vaja) ja nüüd olen võtnud põhimõtteks..iga päev viska midagi minema. Avan iga päev kapi või sahtli, sätin seda korda, ja viskan midagi sealt minema. Sama sahtlit võin avada ka 3 päeva järjest ja ikka on seal miski, mida saab ära visata =)

    VastaKustuta