teisipäev, 7. august 2012

NÜÜD JAMA MAJAS!

Kui jama majas, siis klaari ära..feng shui ju aitab ;)

Kui naabri korteri uks teie korteri ukse vastas- riputa korteri ukse vastasseinale peegel ja koridori roheline taim.

Kui ootate tööl edutamist, aga seda ei taha tulla, siis tõstke oma laud ja tool teistest tsipake kõrgemale.

Kristall kukkus maha ja nüüd mõra sees- jätke seejärgmisel täiskuu ajal ööseks aknalauale või kastke see looduslikku merevette, mis on pandud klaasist, portselanist, savist või keraamilisse nõusse.
Võite ka meresoola peale raputada ja lasta nii olla üleöö.

Kristalli puhastamine (seda on ka vaja aegajalt teha)- puhastage neid viiruki suitsupilves liigutades. ÄRGE kastke kuuma vette, see lõhub kristalli.

Kummitus kodus- muuda kummitava toa või kui kummitab kogu majas, siis eesukse kohta. Kummitus satub segadusse ja lahkub.
Jäta kummitavasse tuppa öö-päev läbi tuli põlema. Varsti kummitus lahkub.
Kaitseks riputage kummitavasse tuppa 2 flööti.

Et auto ei satuks avariidesse- kallake 1 sidruni, greibi või apelsini koorele keev vesi, laske jahtuda ja piserdage seda autole ja selle sisse. Vaadake, et seda satuks ka roolile ja ratastele.

Tahate abielluda- abielus sõber, sugulane kinkigu teile tass. Mitte uus vaid tema poolt kasutatud. Ostke kuldsõrmus (ükskõik milline). Hoidke päeval sõrmust tassis öökapil, mille kõrval on 9 riisitera ja 8 tolli ehk 18cm pikkune punane pael.
Igal õhtul enne uinumist pange sõrmus abielusõrmuse sõrme. Heitke magama abielusõrmusele ja abielule mõeldes. 18 kuu pärast olete abielus =)

Tahate rohkem kohtinguid, aga palun- pange oma madratsi alla väike ümmargune peegel.

Tahate last- sisusta lapse tuba juba ära. Ära pühi oma voodi alt tolmu. Pange laste tsooni keset seina ukse juurde kollane või valge imiku riideese. Elutuppa 8 riisitera...ööseks. Kui olete rase, siis ärge raseduse ajal kolige.

Nõrk mälu- tähtsa asja meeles pidamiseks kujuta 30sek-1min ette musta ust (või kingi või kotti) nüüd minge asja juurde ja püüdke see meelde jätta. Vastus tekkib hiljem ise pingutuseta teie pähe.
Algul võib tehnika toimimiseks kuluda tunde, aga harjutamine teeb meistriks =)
Meeldetuletuseks võite ka kilpkonna kujuga ehet kanda.

Lõhkusite peegli ja nüüd ootab ees 7 aastat ebaõnne.... mitte feng shuiga tegelejat- Ostke (hankige) samasuguse kujuga taskupeegel, värvige selle tagus roheliseks või katke rohelise paberiga. Viige see lähimasse teede ristumise kohta. Tehke ristmiku lähedale auk, pange peegel sinna sisse, valage klaasitäis vett peale, katke mullaga. Nüüd kaob halb õnn nelja tuule poole.

Selg valutab- 9 pastellkriidi tükki+ väike kogus keetmata riisi portselan- või klaaskaussi ja voodi alla (selja piirkonda). Ainult ööseks- päevaks võtke ära. Tehke seda nii kaua kui teie seljale vaja.

Kurvameelsuse peletamine- hinga 4x sisse ja aeglaselt välja. Nüüd kujutage ette punast lindu, kes rõõmsalt teie poole lendab ja taevas on samal ajal vikerkaar. Mähkige vikerkaar endale ümber kaela ja tundke sellest rõõmu. Keskenduge sellele tundele.
Jätkake päevaseid toimetusi "vikerkaaresall" õmber kaela.

Hirmutav ülessanne ootab ees- kui on vaja julgust koguda, siis hingake 4x sisse ja aeglaselt välja. Kujutage ette valget tiigrit, kes tuleb paremalt poolt ja varitseb saaki, vaadates kõigi teiste peale sinu raevukalt. Kui te hirmutava ülessande kallale asute, siis võtate tiigri kaelarihmast kinni. Tunnete julguspuhangut. Nüüd avage silmad ja pöörduge tagasi oma tegevuste juurde.

Maja eelmine omanik tegi enesetapu või juhtus seal mingi muu ebameeldiv sündmus- pange 9 sidruni, greibi või apelsini koor portselanist kaussi ja kallake peale kuum vesi. Kui vesi on jahtunud, siis pritsige seda kergelt mööda koha piire, kus leidis aset ebameeldiv sündmus.
Muutke selle toa värv vastand värviks.
N: kui tuba on sinine, siis nüüd värvige see sooja pastell-aprikoosii tooni või vastupidi.

Murti sisse- Kasutage kohe safrani ja soolvee segu. Puhastage selle veega kõik ukseavad ja aknad. Liikuge 3x päripäeva kodu või auto avauste ümber, seejärel asetage segu peaukse/juhiukse juurde 3 päevaks. Hoidke kodu tuled vähemalt 3 päeva
põlemas.

Kui teiega juhtub ridamisi õnnetusi- riputage väike 6 vardaga metallist tuulekell välisuksest väljapoole. Hoidke seal vähemalt 60 päeva.

Segadused seadustega- eemaldage ukse juurest kõik tuulekellad, kellukesed ja teised liikuvad esemed. Asetage väljapoole ukse lähedale lendava linnu kujutis või kuju.
Linde tuntakse kui suurepäraseid lepitajaid.
Kui olete segatud kohtuasjasse, siis kantke linnukujutisega ehteid.

Kuulujuttudest vabanemiseks kantke värvilisi kristalle.

Kadedus- Valge, kuldse või punase kuke kuju töölaual nokib ära teie probleemid. Et end kindlamalt tunda, asetage üks vaskpeegel kodus sellesse nurka, mis jääb välisuksega diagonaali.
Kantke draakoni, kilpkonna, Chi Lini või müstilisi sümboleid, aitavad väga edukalt negatiivseid nooli teist eemale suunata.

Kui teil jääb pere haigeks- puhastage kodu energiat metalli heliga, käies 3 tiiru päripäeva ja metallist anumaid kokku lüües või riputage ülesse 6 vardaga metallist tuulekell.

Kui jääd elama vanasse majja uue elukaaslasega- et vana suhe ei korduksmuutke asi-ja tagaukse värvitooni ning valige uueks tooniks vana vastand toon
N: Praegu beež- uus värv erepunane või puidust uksed.
Nii värvige ka maja seest vastand värvi.
Esiukse juurde tuulekell ja viige läbi tsitruse puhastus.

Maja müügi kiirendamine- võtke maja pilt või müügireklaam ja kleepige sinna peale punane või roheline silt "MÜÜDUD" ja asetage see abivalmis inimeste tsooni. Hoitke pilti must-valges raamis või asetage selle lähedale mustad ja valged paelad. Vaadake pilti paar minutit iga hommik ja viimaena õhtul ning lõpetage rääkimine asjadest, mida on raske müüa.





Allikas: Lillian Too "Feng shui- kuidas kujundada oma elu"
Selena Summers "5 minuti feng shui"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar